Trash the dress Göteborg

Ett drygt år efter Isabelles och Martins bröllop fotade jag Isabelle igen. Den här gången var det dock bara 14 grader och Göteborgskt höstblåsigt. Klänningen blev inte speciellt trashad (en liten fläck tror jag att jag såg) och det var inte heller vårt syfte, utan snarare att fota Isabelle i de miljöer vi valt.

Foto : Anna-Karin Sten

6 kommentarer

Proforma - Irene30 september, 2011 - 17:03

Vad duktig du är,Anna-Karin! Tyckte mig känna igen bron och det stämde ju… Jonsered. Jag gillade särskilt den första bilden med graffiti, det ser nästan ut som om hon hänger på väggen. Snyggt med kontrasterna vän brud – tuff graffiti.

AKS24 oktober, 2011 - 14:08

Håller med dig Linda, det hade varit snyggt.

Linda28 september, 2011 - 23:02

Härliga bilder! Skulle vara coolt med en svart skinnpaj utanpå klänningen på grafittibilderna 🙂

Hur blir det med barnfotograferingen på lördag? Skulle gärna vilja veta snart eftersom vi planerar kalas för i helgen barnen.

Mrs. b26 september, 2011 - 09:20

Fina bilder! Vilket kul ”uppdrag” ni var på! 🙂

AKS26 september, 2011 - 23:51

Får väl erkänna att vi fuskade lite med en filt där under, man behöver ju inte trasha för sakens skull.

LeiaMia26 september, 2011 - 07:18

Haha! Där fick jag ju mina Jonseredsbilder som jag efterfrågat! Och det med råge! Vilken modig modell som vågar slänga sig i gräset med den vackra klänningen! Underbart!

Din mejladress publiceras aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev ett fel vid sändningen av din kommentar. Vänligen försök igen.