Bröllopsfotograf Göteborg

De nygifta är hemkomna från sin bröllopsresa och bilderna är levererade så nu är det då dags att visa några av bilderna från Helenas och Petteris vårbröllop här på bloggen. Vigseln som hölls på både finska och svenska ägde rum i Örgryte gamla kyrka och festen hölls på Villa Odinslund.

Både Petteri och Helena var otroligt duktiga under fotograferingen och jag såg nog att Helena hann bli något frusen innan vi var klara, men inte ett klagande ord. Så en stor eloge till det fina brudparet som var så duktiga framför kameran. 

Foto : Anna-Karin Sten

1 kommentarer

Anna31 januari, 2012 - 20:30

Fina bilder Anna-Karin! 🙂
Och en tjusig slips och härliga rosor! 🙂

Din mejladress publiceras aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev ett fel vid sändningen av din kommentar. Vänligen försök igen.